Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Horoszkópos bakelit óra

Az állatövi jegyek csillagjegyeiből készült bakelit órák. Egy vicces és egy komolyabb stílus közül lehet választani, igény esetén a feliratokat magyar vagy angol nyelven is kérheted.

Nem találod a neked tetsző órát? Ötleted lenne, hogy milyet kellene még csinálni?

Ne fogd vissza magad, írj nekünk erre a linkre kattintva és pótoljuk az égető hiányosságot... :)

Rendezés:

A horoszkópos bakelit órát az asztrológia iránt érdeklődőknek terveztük!

horoszkópos bakelit óraAz ezotéria világa sokak számára vonzó, az asztrológia és a horoszkópok érdekes témák, sőt többek ennél. Akiről tudni lehet, hogy fontos számára a horoszkóp, illetve rendszeresen foglalkozik asztrológiával, annak egy horoszkópos bakelit óra telitalálat. Ajándékba és saját részre is tudsz rendelni tőlünk ilyen horoszkópos bakelit órát, ha felkeresel minket és kiválasztod az új órádat!

horoszkópos bakelit óra a bakelit lemezekbe vágott mintákkal egy fekete-fehér színvilágú, dekoratív lakberendezési tárgyat, illetve praktikus időmérőt jelent. Eldöntheted, hogy a klasszikus minták tetszenek és ezt a típusú horoszkópos bakelit órát választod vagy inkább a vicces, lazább stílusú figurákkal dekorált faliórát szeretnéd megrendelni.

A horoszkópos bakelit óra jól mutat bárhol a lakásban, de még egy üzletben, irodában is el tudjuk képzelni. Annyi biztos, hogy nem egy átlagos fali dísz. Keress minket bizalommal, ha eldöntötted, hogy Neked a horoszkópos bakelit óra kell és semmi más! A honlapunkon szereplő elérhetőségeken még kérhetsz segítséget kollégáinktól, ha elakadsz a rendelés során.

Keresés