Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zenés bakelit óra, egy stílusos kiegészítő a falra!

Zenés bakelit óraZenés bakelit óra a zene rajongóinak! A zene olyan téma, amire mindenkinek van valamilyen válasza. Zenei stílus, előadó, zenekar vagy egy kedvenc sláger, ez az, ami senkit sem hagy hidegen! A bakelitből készült falióra még dizájnosabb lakás kiegészítővé válhat, ha valamilyen, egyedi mintát kap, például zenei témában. Válassz egy zenekar nevet, egy hangszert vagy egy menő logót és mi a megálmodott mintát bakelitbe formázzuk neked! 

zenés bakelit óra nagyon jó választás ajándékba és akkor is, ha saját magadat szeretnéd meglepni egy különleges darabbal. A legtöbb lakás falán hagyományos óra függ, de miért ne lehetne az óra is egy olyan darab, ami arról mesél, hogy milyen ritmusra indul a napod, melyik zenekar slágere dobogtatja meg a szíved vagy milyen poszter lógott a szobád falán, amikor gimnazista voltál?

zenés bakelit óra nemcsak lakásban, hanem bárban, irodában, lemez boltban is fantasztikusan mutat a falon. Rendeld meg a készleten lévő modellek egyikét vagy kérj saját faliórát tőlünk!

Keresés