Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Születésnapos, névnapos bortartó doboz ajándékzacskó helyett!

Születésnapos, névnapos bortartó doboz ajándékzacskó helyett!

Születésnapos, névnapos bortartó doboz, igényes kivitelezés, online vásárlási lehetőség, ajándékzacskó helyett válassz látványosabb csomagolást!

A különböző értékes italok rendkívül népszerűek az ajándékozás szempontjából, sok esetben nélkülözhetetlenek például a születésnapokkal, névnapokkal kapcsolatban. Ilyenkor gondoskodni kell az ünnepi csomagolásról is, amihez többen is ajándékzacskókat választanának. A csomagolók sajnos hamar tönkremehetnek, könnyen szakadhatnak, ezért érdemes strapabíróbb megoldást keresni helyettük. Ha Te is szeretnél masszívabb csomagolást biztosítani, ajánljuk figyelmedbe születésnapos vagy névnapos bortartó dobozainkat!

A névnapos vagy születésnapos bortartó dobozokkal nem érhetnek kellemetlen meglepetések. A fából készült termékek nem törnek, mennek tönkre egyhamar, ráadásul az ünnepeltek később is hasznukat vehetik. Sokkal látványosabb, egyedibb csomagolást biztosítanak az italoknak, mint a papírzacskók. Bármilyen felirattal el tudjuk készíteni a megrendelt termékeket.

Rendeld meg a Neked tetsző terméket, és lepd meg az ünnepeltet egyedi bortartóval! Bővebb információkért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Keresés