Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sportos bakelit óra egyedi változatban is rendelhető!

Sportos bakelit órasportos bakelit óra minden sport tevékenységhez megrendelhető, csak mondd el nekünk, hogy mit találtál ki és mi elkészítjük! Az órákat eredeti vinyl lemezből gyártjuk, amik új életet kezdenek fali óraként. A megfelelő eszközökkel bármilyen minta kerülhet a bakelit anyagba, amit kiegészítünk akasztóval, óraszerkezettel és mutatókkal is.

A sportos bakelit óra számlapján megjelenhet egy kecses szinkronúszó alakja, egy motorversenyző száguldhat a fényes, fekete óralapon, túrázók alakja és fenyőerdők bontakozhatnak ki a vinyl horizonton vagy pedig szörfösök lovagolhatják meg a hullámokat.

sportos bakelit óra kész modelljeinek választékát megtalálod a webshopunkban, itt a neked tetsző órát azonnal meg tudod rendelni. Ha saját ötleted van, ne vidd máshová, mert mi azt is megvalósítjuk és sportos bakelit órát csinálunk belőle!

Lépje kapcsolatba velünk, ha egyedi fali órát szeretnél vásárolni újrahasznosított bakelit lemezből! A tudnivalókra a megadott elérhetőségeink egyikén kérdezhetsz rá!

Keresés