Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Horoszkópos bakelit óra minden csillagjegyhez!

horoszkópos bakelit órákhoroszkópos bakelit óra az asztrológia rajongóinak egy fantasztikus meglepetés. A bakelit óra sokféle mintával megrendelhető, többek között az asztrológia jegyeinek mintáival is. A tizenkét csillagjegy mindegyike helyet kaphat egy-egy szépen megformált bakelit lemezen. Te döntöd el, hogy egy konkrét állatövi jegyet milyen méretben és stílusban jelenítsünk meg a bakeliten. Nem kell visszafognod magadat, most van lehetőséged arra is, hogy egy kicsit tervező legyél!

horoszkópos bakelit órákból a készen kapható modellek kínálatát is közzétettük a honlapon, tehát ezekből is választhatsz, ha nem szeretnél teljesen egyedi faliórát rendelni. Magadnak szeretnél horoszkópos bakelit órát vagy inkább meglepnél vele valakit? Egy ilyen ajándék személyes meglepetés, hiszen nem mindenkiről tudjuk, hogy milyen jegyben született, csak, akit jól ismerünk.

Ha megtetszett az ötlet és a horoszkópos bakelit óra szerinted tökéletesen mutat majd a szobád falán vagy éppen valaki másnak az otthonában, rendelj most az egyik, megadott elérhetőségen!

Tartalomhoz tartozó címkék: Horoszkópos bakelit órák

Keresés