Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zenés bortartó doboz

Mivel nagyon új termékekről van szó, ezért elég hiányos még a kínálat, ez azonban nem jelenti azt, hogy egyéni kérés alapján előre vegyünk valamit… :)

Tervezés alatt állnak születésnapos, névnapos, romantikus boros dobozok, továbbá hobbival, zenével, sporttal, állatokkal kapcsolatos ajándékokat is szeretnénk készíteni, DE…

…amíg nem kerül minden kategória alá elegendő termék, addig soron kívül bármikor jelezhettek nekünk, ha valami olyasmire lenne szükség, ami még nincs :)

Ez mindig is így működött nálunk, a bakelit órák és bögrék esetén is sokszor bővült a vásárlók segítségével a kínálatunk, most sem lesz ez másként.

Az elérhetőségeink bármelyikén jelezzetek nekünk és már indul is a tervezés!

Rendezés:


További információkkal kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

 Elérhetőségek

Zenés bortartó doboz

Zenés bortartó doboz Zenés bortartó doboz a Te elképzeléseid szerint - egyedi csomagolás a legnépszerűbb ajándéknak!

Egy üveg bornál nincs egyszerűbb ajándék, épp ezért sokan vásárolják, és persze sokan fogadják azt szívesen még akkor is, ha egyébként nem, vagy csak alig-alig fogyasztanak alkoholt. A bor, mint ajándék tehát általánosnak mondható, és elég nehéz különlegessé tenni az átadását annak ellenére is, hogy napjainkban kifejezetten bőséges a kínálat még a legkisebb boltokban is, hogy a borszaküzleteket ne is említsük. Egy egyedi, zenés bortartó dobozzal azonban nem csak a szokványos ajándéktasakok válthatóak ki, de kifejezetten egyedi és személyes ajándék adható általa - még ha a benne található bor nem is annyira különleges.

Kínálatunkban a zenés bortartó doboz is megtalálható, és a Te elképzeléseid szerint, egyedi grafikával készítjük azt el. Ha felkeltette az érdeklődésedet az egyedi, zenés bortartó doboz készíttetésének lehetősége, és olyan ötleted van, amit szeretnél megvalósíttatni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Keresés