Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Állatos bortartó doboz

Mivel nagyon új termékekről van szó, ezért elég hiányos még a kínálat, ez azonban nem jelenti azt, hogy egyéni kérés alapján előre vegyünk valamit… :)

Tervezés alatt állnak születésnapos, névnapos, romantikus boros dobozok, továbbá hobbival, zenével, sporttal, állatokkal kapcsolatos ajándékokat is szeretnénk készíteni, DE…

…amíg nem kerül minden kategória alá elegendő termék, addig soron kívül bármikor jelezhettek nekünk, ha valami olyasmire lenne szükség, ami még nincs :)

Ez mindig is így működött nálunk, a bakelit órák és bögrék esetén is sokszor bővült a vásárlók segítségével a kínálatunk, most sem lesz ez másként.

Az elérhetőségeink bármelyikén jelezzetek nekünk és már indul is a tervezés!

Rendezés:

Állatos bortartó doboz készítést is vállalunk! 

Fa bortartó dobozFa bortartó doboz, állatos mintával is elérhető, igényes kivitelezés, látványos végeredmény, válassz igazi különlegességet az ünnepre!

A fa bortartó dobozok óriási népszerűségnek örvendenek. Sokan keresnek állatos mintával ellátott dobozokat, azonban a kereskedések kínálatában nem igazán találhatók ilyen termékek. Amennyiben Te is szeretnél állatos dobozt vásárolni, válassz bennünket, mert nálunk egyszerűen hozzájuthatsz a keresett termékhez!

Az állatos bortartó dobozokkal kapcsolatban nálunk nincsenek határok, szinte bármilyen mintát el tudunk készíteni ebben a témában is. Sokkal kényelmesebb és egyszerűbb alternatívát kínálunk a megrendelőknek, mert nálunk mindig elérhetők az állatmintás dobozok is. Igényes, minőségi munkát végzünk. Termékeink bármilyen ünnepen megállják a helyüket, felhasználásukkal stílusos, ízléses csomagolást biztosíthatsz a minőségi italoknak.

Az állatos bortartó dobozok készítésében is élen járunk! Ha bővebb információkra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Keresés