Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vintage stílusú falióra

A vintage stílus rengeteg kreativitást tartogat magában. Modern és régies is egyszerre, hiszen mindennek értéke van. A vintage stílusirányzat fő jellemzője a régies értékek tisztelete és annak felhasználása, megújítása, modern köntösbe csomagolása.

A vintage stílus megőrzi a régies, kopottas megjelenést, de ugyanakkor magába építi a modern stílusjegyeket is.

Nem találod a neked tetsző órát? Ötleted lenne, hogy milyet kellene még csinálni?

Ne fogd vissza magad, írj nekünk erre a linkre kattintva és pótoljuk az égető hiányosságot... :)

Rendezés:

Vintage stílusú falióra: nem bárki számára!

vintage stílusú falióraA vintage stílus a mai formájában alig egy évtizede lett népszerű hazánkban, és nagyon úgy tűnik, hogy még sokáig velünk marad, hiszen számos alváltozata van, folyamatosan fejlődik, és a tévhittel ellentétben nem csupán nők kedvelik, vagyis a rajongótábora sokkal szélesebb, mint azt valaha gondolhattuk volna, ráadásul folyamatosan nő. Fontos viszont, hogy még így is kevesebben vannak, mint bármely egyéb stílus követői, tehát aki vintage stílusban rendezi be az otthonát, gyakorlatilag kilóg a tömegből.

Éppen ezért vintage stílusú falióráinkat nem mindenkinek ajánljuk, csupán azoknak, akik értékelik e stílus szépségét. Vintage stílusú falióráink többféle tematikával készülnek, így akár hölgyek, akár urak számára is megfelelőek lehetnek, akár saját részre, akár ajándékba.

Ha te is a stílus rajongótáborát erősíted, tekintsd meg vintage stílusú falióráink széles választékát, majd rendeld meg a leginkább kedvedre való darabot csupán néhány kattintással! Kérdésed lenne? Tedd fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Keresés