Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek


További információkkal kapcsolatban keress minket elérhetőségeinken!

 Elérhetőségek

2023. 06. 20. 13:45:14

A tökéletes ajándék megtalálása alkalomtól függően borzalmasan nehéz és nemcsak a karácsonyi készülődésre tudja rányomni a bélyegét. Érdemes figyelni néhány dologra, hogy minél valószínűbb legyen, hogy mi is a tökéletes ajándékot adjuk barátainknak és szeretteinknek.

2022. 05. 26. 10:50:45

Ha zenerajongónk vagyunk vagy zenerajongónak keresünk ajándékot, akkor egy bakelit óra jó ajándék lehet. Ha nálunk is vannak még otthon régi lemezek, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy van-e kedvünk bakelit óra készítéséhez. Egy egyedi bakelit óra elkészítéséhez van néhány jó tipp, amit érdemes észben tartanunk.

2022. 04. 28. 10:32:02
Akik már próbálták tudják milyen nehéz ajándékot választani a férfiaknak. A személyre szabott, gravírozott ajándékok olyan meglepetések, amikkel nem lőhetünk mellé. Persze rengeteg ajándékot szerezhetünk be a különböző boltokban, de semmi sem mutatja meg jobban, hogy mennyit gondolkodtunk az ajándékon, mint valami, amit csak neki terveztek. Azonban elsőre nem evidens mire is lehet gondolni gravírozott ajándékok címszó alatt. Szuper egyedi üzenetet is tudunk-e vésetni vagy illendőbb csak a névnél megállni? Drágának kell-e lennie a gravírozandó tárgynak? Mégis mit lehet gravírozni? A férfiaknak szánt gravírozott ajándékoknak egyszerűen olyan ajándéknak kell lenniük, amely jobbá teszi otthonukat, hobbijukat vagy általában az életüket, eközben pedig egy üzenetet is gravírozhatunk az ajándék vagy a készlet egy részére. De vajon mik a leggyakoribb és legkedveltebb gravírozott ajándékok a piacon?
2022. 04. 04. 13:01:42

Ha valakinek születésnapja van, és felmerül a kérdés: mit ajándékozzunk neki, akkor ha mi is azok közé tartozunk, akik szeretnek egyedi ajándékot készíteni, akkor van több ötlet, amit könnyen meg tudunk valósítani.

2022. 01. 06. 13:28:58
Névre szóló bakelit óra: páratlan meglepetés bármilyen alkalomra! névre szóló bakelit óra olyan ajándék, amivel lehetetlen mellélőni, hiszen praktikus és személyre szabott egyszerre! Rendelj egyedi meglepetést tőlünk!
 
2021. 12. 20. 09:55:42
Bortartó doboz, amivel tökéletessé teheted a meglepetést! bortartó doboz nem csak praktikus csomagolása, hanem stílusos kiegészítője is lehet az ajándékodnak. Böngéssz és rendelj tőlünk bátran!
 
2021. 10. 19. 09:30:25
Autós bakelit óra: azoknak, akiket megcsapott a benzingőz

Autós bakelit órával egy újabb autós relikviával gyarapíthatod a gyűjteményedet, ám ez nem csak dísz, de hasznos kellék is lesz!

2021. 09. 09. 08:45:47
Zenés bakelit óra, egy stílusos kiegészítő a falra! Zenés bakelit óra a zene rajongóinak! A zene olyan téma, amire mindenkinek van valamilyen válasza. Zenei stílus, előadó, zenekar vagy egy kedvenc sláger, ez az, ami senkit sem hagy hidegen! A bakelitből készült falióra még dizájnosabb lakás kiegészítővé válhat, ha valamilyen, egyedi mintát kap, például zenei témában. Válassz egy zenekar nevet, egy hangszert vagy egy menő logót és mi a megálmodott mintát bakelitbe formázzuk neked! 
2021. 09. 09. 08:43:09
Sportos bakelit óra egyedi változatban is rendelhető! sportos bakelit óra minden sport tevékenységhez megrendelhető, csak mondd el nekünk, hogy mit találtál ki és mi elkészítjük! Az órákat eredeti vinyl lemezből gyártjuk, amik új életet kezdenek fali óraként. A megfelelő eszközökkel bármilyen minta kerülhet a bakelit anyagba, amit kiegészítünk akasztóval, óraszerkezettel és mutatókkal is.
2021. 05. 31. 09:06:16
Születésnapos, névnapos bortartó doboz ajándékzacskó helyett!

Születésnapos, névnapos bortartó doboz, igényes kivitelezés, online vásárlási lehetőség, ajándékzacskó helyett válassz látványosabb csomagolást!

Keresés