Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: >

További termékek

Kicsiny webshopunk kezdetben mindössze két termékkategóriával rendelkezik, hiszen egyenlőre csak faliórákat és bakelit órákat találhattok nálunk. Ez nem marad így örökké, folyamatosan szeretnénk új kategóriákkal bővíteni kínálatunkat, ehhez azonban idő és nagyon sok munka kell még.

FRISSÍTÉS! Örömmel jelentjük be, hogy július közepétől új termékkategóriával bővítettük kínálatunkat, mostantól egyedi bögréket is találhattok oldalunkon!

Ha megnézitek a jelenlegi két három kategóriát, akkor nem kevés terméket találtok bennük. Minden termékünk teljesen egyedi, sok munka van bennük. Próbálunk egyedi kollekciókat létrehozni, témák köré csoportosítani termékeinket, ezért ne keseredj el, ha nem találsz valamit az oldalon, hiszen folyamatosan készülnek az újabbnál újabb ajándékok.

Miket tervezünk még? Nos ezen kategóriák kiléte egyenlőre legyen meglepetés, a lényeg, hogy csak olyan termékeket szeretnénk forgalmazni, amiben benne van az alkotás, az egyediség, hogy a nálunk vásárolt ajándékok valóban hasznosak legyenek számotokra.

...hogy ez jó irány-e? Az majd kiderül, de Mi a tucat értékesítés helyett inkább a minőséget és egyediséget szeretnénk az előtérbe helyezni... ;)

Most visszaterelünk a főoldalra, de hamarosan itt már új és hasznos ajándékokat fogtok találni... :)

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés